Tigerbalsam

Hva er tigerbalsam?

Tigerbalsam går langt tilbake i tid. Orginalen kom allerede i 1870, og ble laget av en kinesisk botaniker som het Aw Chu Kin. Salven fikk sitt navn etter oppfinnerens sønn, Aw Boon Haw, som betyr tiger på kinesisk.

 

Aktive ingredienser: Kamfer 11%, Mentol 10%, Melaleucaolje 7%, Nellikolje 5%. Inaktive ingredienser: Dementholisert Mynteolje, Kanelolje.

Tiger Balsam – naturens løsning for behandling av smerter i ledd muskler. Salven har et høyt innhold av essensielle oljer som gir økt blodsirkulasjon. Kan også brukes som muskelsalve til å løsne/mykne opp kalde og stive muskler før, under og etter trening. Virker først avkjølende, så kommer en behagelig varme som skaper en rask lindring. 

 

I tillegg til å lindre smerter i muskler og ledd, brukes Tigerbalsam til mye mer:

Lindre kløende bitt
Har du blitt bitt av en mygg, stukket av hveps eller lignende? Ikke noe problem, ta litt av kremen på stikket, så slipper du smerten og kløen.
Mot mygg og insekter
Vil du slippe både mygg og knott når du sitter ute en sommerkveld? Da kan sette en krukke med tigerbalsam i nærheten av deg og åpne lokket, så slipper du alle de irriterende insektene. Du kan også bruke den som en myggolje. Smør på overdelen av hånden, legg litt salve på skjermen på padsen.
Skadedyrene forsvinner
Hvis du har problemer med skadedyr hjemme, som for eksempel maur, kan du få dem til å forsvinne ved å stryke litt tigerbalsam på. Det skremmer bort skadedyrene med den sterke lukten.
Lindrer hodepine og tannpine
Forskning viser  at tigerbalsam lindrer hodepine og tannpine.
Mot svette
Det kan være et problem som tigerbalsam kan hjelpe deg med. Du kan smøre litt tigerbalsam under armene, mentolen i salven nøytraliserer lukten og du trenger ikke være redd for å lukte vondt.