TURMALIN - støtteprodukter.

 

 

Turmalin

Våre støtteprodukter er laget av bambus og tilsatt turmalin. Turmalin er det eneste krystallet som har en konstant elektrisitet. (Pyroelektrisitet)  Når en beveger kne eller albue, blir det friksjon i turmalinet, som fører til at det gir fra seg varmestråler. Dette er stråler som i dag brukes for å lindre smerter og drive tilbake betennelser. 
Se også hva Wikipedia skriver Turmalin

Bambus

Våre støtteprodukter er laget av bambus fiber. Bambus gir varme når det er kaldt og er nedkjølende når det er varmt. Bakterier lever ikke i bambus, dette er meget viktig, en unngår sår og forskjellig utslett som kan gi smerter og være plagsomme. Bambus er også meget elastisk, mykt og behagelig.

Forebygge kneslitasje.
Det er mulig å forebygge slitasje i knærne, men  desverre er det få som gjør noe før de begynner å få smerter. Alle som belaster knærne mye, på en jobb der de går eller står mye på harde gulv, må ta tunge løft, går mye i trapper, eller må jobbe i stillinger som belaster knærne, bør bruke knestøtte med infrarøde stråler.


Turmalin albuestøtte bør en også bruke så snart en kjenner smerter. Betennelse i albuen kan føre til fryktelige smerter. Albuestøtte med Turmalin  gir god smertelindring og er med på drive betennelsen tilbake.

Det er bare en størrelse på albuen, men den er meget elastisk. For de som har ekstra stor albue, kan liten kne benyttes..

Tilbud fra mandag 8.7. til onsdag kl.21.00
50 % rabatt på alle våre turmalin ledd og muskelstøtter medFIR infrarødvarme.  

Merk:
Prisen som kommer opp i handlekurven er den faste pris, men det er ikke den du skal betale. Bestillinger på Turmalin støtteprodukter slår i tilbusperioden av 50 %  på når vi fakturerer.