TURMALIN - støtteprodukter med FIR-infrarød varme..

 

 

Er laget av turmalin, det eneste krystallet som har en konstant elektrisitet, og som  sammen med magnetkrystaller lager FIR-infrarøde varmestråler.

«FIR: Infrarøde stråler, 15–1000 µm 
Sir Fredrick William Herschel, en tyskfødt britisk astrom, oppdaget i 1800 at i det hvite lys fra Solen, i tillegg til de synlige farver, også var usynlig stråling. Disse strålene oppvarmet alt de traff på sin vandring. Senere ble denne strålingen kaldt Infrarød Stråling. (kilde Wikipedia


Mange reiser til Sydens sol og varme på grunn av ledd og muskelsmerter. Den hjelpen vi får der kommer fra den kraftige FIR-infrarøde stålingen. Det er godt dokumentert at ir-varmestråler er veldig bra for våre ledd og muskler. I tillegg til å fjerne smerter, vil eventuelle betennelser også drives tilbake med infrarøde varmestråler. Infrarøde stråler har bare gode virkninger på oss, de har ingen skadelige virkninger.

Bambus
Våre støtteprodukter er laget av bambus fiber. Bambus gir varme når det er kaldt og er nedkjølende når det er varmt. Bakterier lever ikke i bambus, d
ette er meget viktig, en unngår sår og forskjellig utslett som kan gi smerter og være plagsomme. Bambus er også meget elastisk, mykt og behagelig.

Forebygge kneslitasje.
Det er mulig å forebygge slitasje i knærne, men  desverre er det få som gjør noe før de begynner å få smerter. Alle som belaster knærne mye, på en jobb der de går eller står mye på harde gulv, må ta tunge løft, går mye i trapper, eller må jobbe i stillinger som belaster knærne, bør bruke knestøtte med infrarøde stråler.


Turmalin albuestøtte bør en også bruke så snart en kjenner smerter. Betennelse i albuen kan føre til fryktelige smerter. Albuestøtte med Turmalin og FIR infrarøde stråler gir god smertelindring og er med på drive betennelsen tilbake.

Det er bare en størrelse på albuen, men den er meget elastisk. For de som har ekstra stor albue, kan liten kne benyttes..

  •