TURMALIN - for kne og albue

 

 

Dagens røverpris-

Turmalin

Turmalin er det eneste krystallet som har en konstant elektrisitet. (Pyroelektrisitet)  Når en beveger kne eller albue, blir det friksjon i turmalinet, som fører til at det gir fra seg varmestråler. Dette er stråler som i dag brukes for å lindre smerter og drive tilbake betennelser. 
Se også hva Wikipedia skriver  om Turmalin

Bambus

Våre Turmalin Kne og Turmalin Albue er laget av bambus fiber, som er tilsatt Turmalin krystaler. Bambus gir varme når det er kaldt og er nedkjølende når det er varmt. Bakterier lever ikke i bambus, dette er meget viktig, en unngår sår og forskjellig utslett som kan gi smerter og være plagsomme. Bambus er også meget elastisk, mykt og behagelig.

Turmalin Kne.
Dette produktet får vikjempegode tilbakemeldinger på. Alt for mange går med kneslitasje og gjør ikke noe med det. 
Etter noen dager med Turmalin Kne er smertene mye mindre
Det er også mulig å forebygge slitasje i knærne, men  desverre er det få som gjør noe før de begynner å få smerter. Alle som belaster knærne mye, på en jobb der de går, eller står mye på harde gulv, må ta tunge løft, går mye i trapper, eller må jobbe i stillinger som belaster knærne, bør bruke Turmalin Kne.


Turmalin Albue bør en også bruke så snart en kjenner smerter. Betennelse i albuen kan føre til fryktelige smerter.
Turmalin Albue gir god smertelindring og motvirker betennelser.

Det er bare en størrelse på albuen, men den er meget elastisk. For de som har ekstra stor albue, kan liten kne benyttes..

Følgende priser betaler du etter 20 dager bestemmer deg for å beholde produtet:
Turmalin kne, pr par kr.250,-.
Turmalin albue, pr.par krr.200,-

Husk, alltid fri frakt for samlet bestillig på kr.300,- eller mer.