Mot smerter i rygg, kne og albue

 

 

Restparti selges med 70 rabatt!!!

Bambus tilsatt kraftige magneter og krystaller av Turmalin.

Bambus gir varme når det er kaldt og er nedkjølende når det er varmt. Bakterier trives ikke i bambus, dette er meget viktig, en unngår sår og forskjellig utslett som kan gi smerter og være plagsomme. Bambus er også meget elastisk, mykt og behagelig.

Kraftige magneter vet vi virker mot smerter i ledd og muskler. Turmalin gir fra seg stråler som i dag brukes for å lindre smerter og drive tilbake betennelser i muskler og ledd. 

Ikke vent med å begynne å bruke knestøtter. Alt for mange går med kneslitasje og gjør ikke noe med det. Det er viktig å tidlig  begynne å brukke knestøtter.


Turmalin albue bør en også bruke så snart en kjenner smerter. Smerter vil ofte være starten på en betennelse, noe som kan føre til fryktelige smerter. Kraftige magneter ogTurmalin gir god smertelindring og motvirker betennelser.

Håndleddstøtte gir også god varme. For de som fryser mye på hendene/fingrene er den kjempegod.

Det er bare en størrelse på albuen, men den er meget elastisk. For de som har ekstra stor albue, kan liten kne benyttes.

Mange har problemer med å velge størrelse, stor eller medium, medium eller liten. Derfor kan du nå velge to par med forskjellig størrelse og betale kun kr.49,- ekstra.

Ser at andre i dag tar kr.649,- for paret, med kun magneter, ikke tilsatt Turmalin.

Tilbake til forsiden.......