BAMBUS TILSATT TURMALIN - for kne og albue

 

 

Opphørssalg!!!

Turmalin

Turmalin er det eneste krystallet som har en konstant elektrisitet. (Pyroelektrisitet)  Når en beveger kne eller albue, blir det friksjon i turmalinet, som fører til at det gir fra seg varmestråler. Dette er stråler som i dag brukes for å lindre smerter og drive tilbake betennelser. 
Se også hva Wikipedia skriver  om Turmalin

Bambus

Våre er laget av bambus fiber. Bambus gir varme når det er kaldt og er nedkjølende når det er varmt. Bakterier lever ikke i bambus, dette er meget viktig, en unngår sår og forskjellig utslett som kan gi smerter og være plagsomme. Bambus er også meget elastisk, mykt og behagelig.

Turmalin Kne.
Dette produktet får vikjempegode tilbakemeldinger på. Alt for mange går med kneslitasje og gjør ikke noe med det. 
Etter noen dager med Turmalin Kne er smertene mye mindre
Det er også mulig å forebygge slitasje i knærne, men  desverre er det få som gjør noe før de begynner å få smerter. Alle som belaster knærne mye, på en jobb der de går, eller står mye på harde gulv, må ta tunge løft, går mye i trapper, eller må jobbe i stillinger som belaster knærne, bør bruke Turmalin knestøtte.


Turmalin Albue bør en også bruke så snart en kjenner smerter. Betennelse i albuen kan føre til fryktelige smerter.
Turmalin Albue gir god smertelindring og motvirker betennelser.

Håndleddstøtte gir også god varme. For de som fryser mye på hendene/fingrene er den kjempegod.

Det er bare en størrelse på albuen, men den er meget elastisk. For de som har ekstra stor albue, kan liten kne benyttes..

Priser i dag:
Kne, pr. par kr.150,-.
Albue, pr. par kr.150,-
Håndleddstøtte, pr.par kr. 55,-.

 

Husk, alltid fri frakt for samlet bestillig på kr.200,- eller mer. Du har 20 dagers returrett - ingen betaling før du har bestemt deg for å beholde produktet.