Smertearmbåndet som alle bør bruke


Ekstra kraftige magneter, virker umiddelbart. de har en magnetkraft på 3.800 gaus. Vanlige magnetarmbånd er på 250 til 330 gauss.


Fantastiske tilbakemeldinger, mange blir fri sine smerter etter bare timer. 
Gir deg totalt en bedre helsetilstand, det beskytter deg også mot  farlig stråling, stråling som vi vet gir Alzheimer og dement.


Søvnproblemer.

Mange av våre kunder forteller oss nå at de har fått god hjelp med sine soveproblemer. De deler det i to og legger det under hodeputen. 
Vi har prøvd å undersøke litt om dette. Det som er sikkert, i dag blir vi utsatt for alt for mye elektronisk stråling, derfor er spenningen i hjernen alt for stor når en legger seg. Hvis en går en tur ut, slik at jordmagnetismen får roe ned hjernen noe er det god medisin. Men hvis en ikke er ute noe før en legger seg, er det klart at å ha noe av armbåndet under hodeputa vil hjelpe skikkelig bra.

Viktig: Ikke bruk Smertearmbåndet for å unngå å gå til lege ved mistanke om alvorlig sykdom.

Det lille magnetarmbåndet.
Vi har også ett av samme type som er mindre og lettere, men har samme magnetstyrke. Noen foretrekker dette fordi det er mye lettere. Har litt mindre effekt, kan for mange være riktig å begynne med det lille og så senere gå over til det store.

 

Prøv i 20 dager uten å betale.   
Hvorfor vente med å prøve, bestill nå, det eneste du risikerer er kr.35, i returporto.